Actueel Cursusaanbod

VERNIEUW JE DENKEN online training

De VERNIEUW JE DENKEN online training is een training waarmee je je gedachten leert controleren. Als ik je zou vergelijken met een organisatie, dan is je geest de CEO, de hersenen het MT (management team) en je lichaamsdelen, m.u.v. het hart, de medewerkers. Door middel van het leren kennen van je gedachtewereld (de CEO) en het leren ombuigen van negatieve overtuigingen naar positieve overtuigingen (een positieve leiderschapsstijl), ga je meer positieve energie ervaren in je lichaam (het team) en zal je dito impact hebben op je omgeving en/of op je organisatie (de resultaten). Deze training, die je vertelt hoe om te gaan met de mind management tool, is een mentale zelfhulptraining waarbij je in staat wordt gesteld om een positiever zelfbeeld te genereren op een relatief makkelijke manier. Door het volgen van een 63-dagen-programma op basis van neurowetenschappelijk onderzoek, creëer je meer zelfvertrouwen. Kortom, je leven krijgt een positieve boost! 

Ingrediënten: 

  • Cognitieve vaardigheden - leren de discipline te vinden om je gedachten te controleren; leren ontspannen; oude leugens leren ombuigen naar nieuwe waarheden. Op basis van neurowetenschappelijk onderzoek. 
  • Ruimte voor je emoties - ervaren wat informatie met je doet en er de ruimte voor durven nemen. Het mag er allemaal zijn. 
  • Je lichaam vertelt de waarheid - ontdekken hoe je lichaam (het team) reageert op de informatie van de geest (de CEO). 
  • Sterk en dienstbaar leiderschap - verantwoordelijkheid nemen voor je keuzes, bewust kiezen en denken, van reactief naar proactief. 
  • Verbinden met jezelf en met anderen - sharing is caring. We zijn gemaakt voor het collectief. Leren verbinden in kwetsbaarheid en waarheid, nodigt uit tot een reactie op datzelfde niveau. 

Te verwachten uitkomsten:

  • Door het ombuigen van oude leugens naar nieuwe positieve waarheden, vergroot je je zelfvertrouwen en daarmee je impact. 
  • Je zit lekkerder in je vel, doordat je jezelf en je gevoel serieus neemt. Nog meer zelfvertrouwen en impact!
  • Er ontstaat een stabiele rode lijn in je leven doordat je leert navigeren op basis van je identiteit en dus richting. 
  • Minder chaos, meer leiderschap. Controle in de gezonde zin. 
  • Je leidt eindelijk je leven, in plaats van dat je het volgt. Van reactief naar proactief.

Voor wie is het? 

Deze training is geschikt voor leiders en daarmee een ieder die zijn/haar leven wil gaan leiden. Of je nu een complete organisatie leidt, een team of je leven, leren leiden vanuit een stevige identiteit werkt in het eigen voordeel én/of dat van het team of organisatie dat je leidt. 

De online training, inclusief mind management tool, schaf je aan voor maar €99 via deze link of de button onderaan de pagina. Je verschaft jezelf een jaar toegang tot de online training VERNIEUW JE DENKEN. 

Koop nu voor maar €99

EEN GROTE VERANDERING IN MIJN LEVEN - Benjamin, marketeer

"Het volgen van het coach- & leertraject heeft bijgedragen aan een grote verandering in mijn leven. Het begon met het verlangen en de vraag: waar ligt mijn impact? Door de scherpe vragen, feedback en tools is er verandering gekomen in mijn leven. Leugens zijn afgebroken en ik ben dichter naar mijn identiteit toegegroeid. Dankzij de inzichten focus ik mij nu op de vlakken waar mijn kracht en energie ligt, mijn impact."

Maatwerktraject

Soms loopt het niet binnen de organisatie en kun je er de vinger niet opleggen wat dit precies is. Als leider heb je het gevoel dat alles met moeite gaat. De communicatie is moeizaam, de vergaderingen bijna vijandig en er is veel wantrouwen. Er wordt wel gedaan door de medewerkers wat er van ze wordt gevraagd, maar waarom altijd zo stroperig? Je hoort andere leiders praten over innoveren, maar voor jou is dat een term die behoort tot de categorie wensdenken. 

Er kunnen tal van zaken ten grondslag liggen aan bovenstaand voorbeeld. Daarvoor is onderzoek nodig. Ik kijk graag met je mee in de organisatie om te bezien of we te maken hebben met onduidelijkheid binnen de organisatie, hoe het gesteld is met de focus van alle personen binnen de organisatie en met name het MT. Eén van de grootste oorzaken van psychologische onveiligheid en de zaken die ik hierboven heb opgesomd is een onduidelijke identiteit. Als er geen gezamenlijke grond is waarop een team kan acteren blijven het eilandjes die vechten voor zelfbehoud. 

Identiteit van de organisatie vertelt alles over de identiteit van de leider. Ben jij als leider zichtbaar? Heb je helder wie je bent? Heb je het naar je zin? Als je op 2 van de 3 vragen een negatief antwoord geeft, raad ik je aan om eens contact met me op te nemen. We drinken dan een kop koffie en bespreken de ins en outs van waar je tegen aanloopt. Ik geef je dan direct de eerste bevindingen waarmee je aan de slag kunt. 

Lees ook de recensie van vestigingsdirecteur Bart eens die jou al voorging. Wil jij ook onbetaalbaar veranderen? 

Ik wil graag meer weten

ONBETAALBAAR VERANDERD - Bart, vestigingsdirecteur 

"Dit jaar is voor mij onbetaalbaar veranderd. Op persoonlijk vlak heb ik een ontwikkeling doorgelopen samen met Esther. Deze ontwikkeling werkt 1-op-1 door op mijn werk, vrienden, familie. Ik heb ontdekt dat er zoveel ruimte is, maar dat ik vaak zelf de beperking ben. Die spiegel houdt Esther voor en dat is erg waardevol. Meestal niet fijn om te horen, maar uiteindelijk zit precies daar de groei. Met Esther heb ik de klik en die is niet vanzelfsprekend. Iedereen die wil ontwikkelen raad ik een bak koffie aan met Esther om te kijken of je wat voor elkaar kunt betekenen."

Code 12: Vitaliteit voor organisaties en individuen

Ik werk samen met CODE 12 uit Ede. Code 12 is van Marcel van Kesteren, een geregistreerd beweegprofessional niveau 4+ en werkzaam geweest als sportinstructeur bij de landmacht, zwemonderwijzer, zelfverdedigingsinstructeur, looptrainer en instructeur Sportieve Recreatie en Toerisme. Hij is reeds 20 jaar werkzaam in het vakgebied en gespecialiseerd in vitaliteit voor individuen en organisaties. CODE12 wordt ingezet wanneer er op gebied van vitaliteit een uitdaging is. 

Ik wil graag meer weten

De 'code Caron' werkt echt