Actueel Cursusaanbod

BETER WETEN mind training

Controle door loslaten. Leef een krachtig leven! De Beter Weten Mind training bestaat uit 10 sessies die ervoor gaan zorgen dat jij gedrag/energie dat tegen je werkt om leert buigen naar gedrag/energie dat voor je werkt.

Ingrediënten: 

  • Wat ben ik? Uitleg over je fysieke processen en de processen die ten grondslag liggen aan gedrag. Op basis van neurowetenschappelijk onderbouwde theorie.
  • Wie ben ik? Het vinden van je focus en je identiteit.
  • Wat wil ik? Leren leven aan de hand van je gevonden focus met het motto: Een leider gaat verder dan comfort keuzes.
Ik wil graag meer weten

Duur: 10 maanden – 10 sessies van 3 uur; maandelijks.

Kosten: € 175 per maand of € 1.750 ineens

Locatie:  Royal Mission Veenendaal

Datum eerstvolgende cursus: start dinsdagochtend 06 september 2022 

Tijd: van 09:00 - 12:00 uur 

Impact Coaching

  1. Vind de discipline om je gedachten te controleren: Via de neurowetenschappen ontdekte ik het proces van onze energiestromen. Onze gedachten zijn onze benzine. Wat tank jij? Middels diezelfde neurowetenschappen stuitte ik op een tool waarmee je negatief gedrag, of negatieve energie, om kunt buigen naar positief gedrag, of positieve energie. 
  2. Koester je woorden: De impact van informatie is uitermate opbouwend of verwoestend en alles ertussenin. Leren wat woorden betekenen. Wat ze je echt vertellen. Wat zeg jij tegen jezelf? Hoe praat jij over jezelf tegen anderen? Hoe spreek jij je leiderschap uit? Hoe kom jij tot effect middels woorden? 
  3. Train je geloof: Een geloof is duidelijk. Als het spreekt, is er geen raden meer naar. Het kan dan zijn dat er een moment volgt van wachten, van overgave, nog meer loslaten en van groeien. Luisteren wij naar ons geloof? Hoe vertaal jij dat binnen je organisatie? Ben jij al zo groot als dat je bedacht bent? Of blokkeer je jezelf? Durf jij jezelf over te geven? 
Ik wil graag meer weten

Intuïtieve impact coaching op basis van de 3 levenslessen en een uurtarief.

Code 12: Fysieke gezondheid en goede voeding

Ik werk veel samen met CODE 12 uit Ede. Code 12 is van Marcel van Kesteren, een geregistreerd beweegprofessional niveau 4+ en tevens opgeleid als sportleider Defensie en Overheid, zwemonderwijzer, zelfverdedigingsinstructeur, looptrainer en instructeur Sportieve Recreatie en Toerisme. Hij is reeds 20 jaar werkzaam in het vakgebied en gespecialiseerd in fysieke training en voedingspatronen voor individuen en groepen. De expertise van Marcel sluit versterkt perfect aan op de mental impact coaching, waardoor zowel geest als lichaam perfect in balans komen. 

Ik wil graag meer weten

De 'code Caron' werkt echt