Wat ik doe en hoe ik dat doe

Ik ben in essentie Impact Coach voor mensen waar een grote taak op rust. Bijvoorbeeld: leiders van organisaties, public speakers in de dop, geboren leiders zonder richting, geestelijk leiders met de intentie om te groeien in leven vol overgave. Daarnaast coach ik ook organisaties om samen meer impact te realiseren en de business of rol van de organisatie verder te laten groeien. Verder werk ik voor de fysieke gezondheid samen met Code 12 en geef ik voedingsadviezen.

Maatwerk en cursusaanbod

Naast maatwerk trajecten voor mensen en organisaties, heb ik altijd een aantal vaste cursussen per jaar als aanbod. Deze cursussen zijn gebaseerd op het principe van AVO (Aandacht, Verbinden en Ontwikkelen), alleen is hier meer sprake van een vast ritme en looptijd. 


Naar actueel cursusaanbod

Aanpak stap 1: Aandacht

In een samenwerking richten we ons eerst op het vergroten van je aandacht. Door middel van simpele technieken creëren we meer rust in je brein. Je hersenstructuren herstellen door middel van korte pauzemomenten waarin je geest je gedachten gaat defragmenteren. De ervaring leert dat dit een hele makkelijk oefening lijkt, maar dat in de praktijk voor heel veel mensen (zeker bij mensen waar een grote taak op rust) moeite hebben om een daadwerkelijk pauze moment te vinden. Maar als dit lukt, dan is er ruimte gecreëerd en kunnen we aan de slag gaan met de volgende stap.

Ik wil graag meer weten

Aanpak stap 2: Verbinden

Verbinden met ‘zelf’, de creatie zoals jij van nature bent bedoeld. Vaak liggen de gecreëerde versie van jezelf en de natuurlijke versie van jezelf ver uit elkaar. De ont genetische verklaring van gedrag ligt daaraan ten grondslag. Deze verklaring van gedrag is gebaseerd op informatie die jij tot je krijgt en waarop je gedrag zich ontwikkelt. De informatie die jij tot je krijgt kan je vooruithelpen en ook blokkeren. Middels het programma kom je tot de kern van gedrag en ben je in staat om met ‘zelf’ te verbinden, waarna je ook echt kunt gaan verbinden met je omgeving.

Ik wil graag meer weten

Aanpak stap 3: Ontwikkelen

Vanuit bovenstaande 2 onderdelen, komen we tot onze ontwikkeling. Het is een never ending story. Je ontwikkelt, naarmate je beter wordt in het vergroten van je aandacht. In aandacht zit: aandacht geven (leren luisteren), aandacht krijgen (in verbinding) en aandacht houden (focus). Waar richt jij je aandacht op? Waar ligt jouw identiteit (focus)? En die identiteit laten toenemen in impact. Het vinden van jouw positieve energie, jouw identiteit, en deze weten te focussen tot een positieve stroom is iets dat de moeite waard is om te gaan ontdekken. Dat is wat de aanpak inhoudt.

Ik wil graag meer weten

Worden wie je bent en kan zijn