Leider! Durf te bewegen!

Waarom jouw organisatie, of dat grote plan, niet vooruitkomt en niet stroomt, is een complexe zaak. Het begint bij jou, als leider van je organisatie. “Ik ben de wijnstok, gij zijt de ranken. Wie in mij blijft, gelijk Ik in hem, die draagt veel vrucht, want zonder Mij kunt gij niets doen.” De leider die deze tekst kent, maar nog niet toepast in zijn/haar organisatie, daag ik uit om contact met mij op te nemen. Of ben jij degene waar een grote taak op rust? Je voelt het wel en/of je hebt (in)direct aanwijzingen ontvangen, maar je blokkeert tegelijkertijd. Ook jou daag ik uit om contact met mij op te nemen.

Over Esther

Mijn leven start in 1980 in een klein plaatsje in Utrecht, genaamd Elst. Dat leven wordt gekenmerkt door hoge pieken en diepe dalen. Ik had als kind al interesse in structuren en leiderschap, was een dagdromer en een nieuwsgierig kind. Deze interesse bleef en kwam gedeeltelijk tot uiting in een internationale carrière. Door verlies kom ik keihard tot stilstand. Met die stilstand kwam de vraag: “Wat wil ik nu echt?” Door die ene vraag ging er veel rollen. Middels mijn eigen zoektocht naar antwoorden over wat ik ben, wie ik ben en wat ik wil, ontwikkelde zich AVO: Aandacht + Verbinden = Ontwikkelen, waarmee groepen mensen tegelijk getraind kunnen worden in gedragsverandering: van negatief naar positief. Ik coach mensen met grote mate van invloed – denk CEO’s, ondernemers, werelddenkers, visionairs, etc. - naar strategische impact.

Meer informatie

Mijn aanbod

Ik help leiders en organisaties aan (levens)strategievorming vanuit een hervonden focus: Leren loslaten – Leren vertrouwen – Leren varen. Vinden welk plan een geloof of overtuiging heeft met jouw leven en hoe zich dat manifesteert in jouw organisatie. Centraal hierbij staat mijn aanpak van AVO: Aandacht + Verbinden = Ontwikkelen. Het is mijn antwoord op een ontwikkeling die ontstond na het krijgen van de 3 levenslessen: 1. Vind de discipline om je gedachten te controleren; 2. Koester je woorden; 3. Train je geloof. Een zelfstudie door de neurowetenschappen, en alle opgedane internationale werkervaring bij elkaar opgeteld, was nodig om concrete, wetenschappelijk onderbouwde, antwoorden te vinden op wat maakt dat we niet vooruitkomen in het leven.

Meer informatie

Bescheiden onderscheid

Ik coach niet op basis van de maakbare mens, want stress is inherent aan maakbaarheid. Ik ga uit van het punt dat alles er al is en dat we het alleen ruimte moeten geven, want dat geeft rust. Ik ga er vanuit dat we gemaakt zijn voor de eeuwigheid. Het onderscheid zit hem ook in de perceptie op ons als creatie en evenbeeld. We zijn niet gemaakt om als slachtoffers door het leven te gaan. De wetenschap ondersteunt dit ook aan de hand van de neurowetenschappen en hoe ons proces in elkaar steekt. We kiezen ons gedrag, we kiezen onze percepties, we kiezen onze mindsets. We kiezen! Het is de boodschap van dat wat nu is, niet hoeft te blijven. Onderzoeken waarom je doet wat je doet, geeft rust en ruimte. Het geeft je opties om te veranderen. 

Meer informatie

Mensen en organisaties optimaal in hun kracht

Interesse? Vul vrijblijvend het contactformulier in

De gegevens die u invult, worden zorgvuldig, vertrouwelijk en respectvol behandeld. In de Privacyverklaring lees je daar meer over.

SOMS IS GEWOON DOEN BETER DAN PERFECTIE